Update Detail Blog Untuk Dijual

Update Detail Blog Untuk Dijual

Nama blog ini adalah www.kongsiblog.org ( senang untuk pelawat ingat ) . Blog ini sudah setahun lebih bertapak di arena internet.Blog ini mengisahkan komputer , internet , perniagaan internet dan boleh juga untuk catitan peribadi.Blog ini akan tamat pada 2 Julai 2009 , menggunakan hosting Namsahaz.

Related: Buat Blog dan Local Web Server Di Linux Ubuntu

Webspace bersaiz 1500MB bergarga RM120/setahun + RM40 ( harga domain ) = RM 160/tahun.Anda juga boleh terus menggunakan hosting namsahaz atau transfer ke syarikat hosting lain.

90 peratus pelawat datang dari enjin carian yang menjadi kegilaan bagi blogger.Pelawat berdaftar 200 orang lebih dan yang melanggan 150 orang lebih.Sejak kebekalangan ini rangking sedikit merundum kerana saya sudah jarang update.

Saya ingin menjual blog ini kerana ingin menumpukan perhatian pada projek yang memerlukan komitmen 100 %.Saya juga akan memberi sokongan teknikal secara percuma jika anda memerlukan bantuan.

Harga yang ditawarkan bermula dari RM500.Siapa yang tawarkan harga lebih tinggi akan dilayan :).Tawaran ini terbuka selama sebulan sahaja.

Related: Panduan Tukar Template Blogspot